Earn 0.1 Reward Points for Product Review
Purchase this Product and Earn 0.07 Reward Points ($0)

[Trial Kit] 1+1 Alonce Cleansing Sheet (10 pcs)

(2 customer reviews)
  • Mohon Perhatiannya!

    Kami tekankan agar pesanan anda tidak melebihi batas USD75 (berdasarkan nilai _invoice_) untuk pengiriman internasional, yang apabila dilanggar akan menimbulkan konsekuensi sebagaimana diatur dalam Peraturan Menteri Keuangan Nomor 112/PMK.04/2018 tentang Perubahan atas Peraturan Menteri Keuangan Nomor 182/PMK.04/2016 tentang Ketentuan Impor Barang Kiriman.
  • Easy Returns

    Return policy that lets you shop at ease
  • Always Authentic

    We only sell 100% authentic products
  • Secure Shopping

    Your data is always protected

$7

Categories: , ,

Description

10pcs x 0.3gr

Cara pakai:

  1. Taruh AlOnce Cleansing Sheet di tangan dan basahi dengan sedikit air (jangan air mengalir)
  2. Gosok lembut cleansing sheet hingga berubah menjadi tekstur gel
  3. Pijat lembut ke wajah
  4. Bilas dengan air bersih

 

Al Once Cleansing Sheet ini sabun pembersih muka yang berbentuk solid seperti kapas! Saat kamu beri air sedikit, teksturnya akan berubah menjadi gel. Karena bentuknya yang sangat tipis dan unik, Al Once Cleansing Sheet sangat praktis untuk dibawa traveling!

Walaupun praktis, cleansing sheet ini juga bisa menghapus makeup loh (foundation, lipstick bahkan maskara sekalipun!). Jadi ga perlu repot-repot bawa berbagai macam cleanser. Setelah dipakai kulit kalian tetap akan terasa lembab (tidak ketarik atau kering) karena ada kandungannya yang melembabkan.

5 in 1 Makeup Remover, Deep Cleansing, Moisture Balance, Moisturizing & Easy To Carry!

 

Additional information

Weight 0.5 kg
Dimensions 5 × 5 × 5 cm
brand

Alonce

5.0/5
2 reviews
2
0
0
0
0
  1. Erika ** (store manager)

    Erika **

    Aku baru nyoba Al Once Premium Cleansing Sheet ini tadi sore, dan gak sabar aja up reviewnya sekarang. Menurut ku saat menggunakan ini untuk pertama kalinya, memang ngebersihin banget sih buat aku yg cuma makeup-an tipis dan untuk klaimnya yang tidak membuat kulit kering aku kurang ngerasa itu, karna di kulit ku yang dry to sensitive cleansing sheet ini bikin kulit kering. Jadi aku Love 💖 💔 Hate gitu, kalau kalian udah pernah coba cleanser ini?
    Oh ya! Ini semua opini jujur aku yang ku rasakan saat menggunakan Al Once Premium Cleansing Sheet pertama kali, So plz bijaklah karna kulit makhluk ciptaan tuhan berbeda

    Tuh kan jadi bnyk omong 😶
    Buat kamu! Iya kamu, yang kepo pengen nyoba Al Once Premium Cleansing Sheet ini

  2. ch** (store manager)

    ch**

    Bringing a big tube of cleanser during a trip might be a hassle, right? We might be afraid, what if it leaks, how to protect the bottle, etc. Worry no more, as this solid cleanser by All Once (that I got from @k_style_hub) is ready to be your companion during your trip!
    This cleanser is packed for a single use, it is in a little sachet. I once was confused on how to use this, I thought it was a cotton pad! It is white-colored, in a solid form with a flower shape. When I look at the direction, it says that I just need to put some water on the product, and it will melt into a gel cleanser. That sounds so cool! And when I tried it by myself, it was true that it transforms into a gel cleanser.
    The texture of the gel is thick, a bit sticky but creates enough bubble. It really works to clean all the impurities, make up but still need some effort in removing waterproof products. Wow, I can’t imagine a solid cleanser could do such great things all at once. And what I love about it is that it is not stripping out the moisture in my skin, as it has a pH level of 5.5, which is near to our natural skin pH level. It makes my skin smooth and clean after rinse too.
    This sure is a great innovation. It is super convenient, hassle-free and works pretty great. I would definitely recommend this if you’re planning to travel and wanting to bring a simple cleanser. This product is so unique and deserves much recognition!

Add Your Review

Vendor Information

  • Vendor: Unni
  • Address:
  • No ratings found yet!

You may also like…